
Formosa: Taivanas atkeliavo į Lietuvą
Dar prieš Formosa arbatinės atsidarymą sklandė gandai, kad kai kuriose kavinėse ar restoranuose buvo galima paragauti originalios burbulinės arbatos tiesiai iš Taivano, bet viso labo ten buvo pigi Bub…
Dar prieš Formosa arbatinės atsidarymą sklandė gandai, kad kai kuriose kavinėse ar restoranuose buvo galima paragauti originalios burbulinės arbatos tiesiai iš Taivano, bet viso labo ten buvo pigi Bub…
Tags:geriausia vieta Vilniujejautienos žandaikaribų virtuvė
Eilinė penktadienio popietė svajojant apie skanią penktadienio vakarienę su skaniais gėrimais. Dar gerą aptarnavimą, smagu būtų išbandyti naują vietą (arba jau kurį laiką esančią, bet pasikeitusią), b…
Tags:dienos pietūslašišaLauro lapas
Vėl pradėsiu nuo kolegės Aistės, kuri šmėžavo įraše apie Aušrą Karaliūtę, kuri yra drabužių dizainerė ir su kurios sijonu dabar sėdėdama rašau šį tekstą. Tai Aistė sako: varom pavalgyti į Lauro lapą! …
Kažkokia mistika tvyro tų šeimininkių galvose, kurios nėra bandžiusios iškepti torto, kad tai padaryti yra baisiai sunku. NE TAIP NĖRA! Dabar turėtų įsižeisti koks nors vyras, kad neminiu jų. O je…
Detox Monday arba upgrade'intas kefyras vietoj vitaminų. Po savaitgalio švenčių, vizitacijų pas babas, maisto ne namie (kuris dažniausiai būna pagardintas papildomu šaukštu sviesto ar grietinėl…
Tags:ispaniškas troškinyskrevetėslengvai pagaminamas
Virtuvės profesionalai, turbūt norėtų nukapoti man pirštukus, kad šitą savo receptą apskritai išdrįsiu vadinti paeliją. Bet aš gaminu paprastai, ne visada noriu prie puodų sugaišti kelias valandas ir …